Diabeteshuset

on

Mina föräldrar hade sökt fram ett gammalt dockhus som jag lekt med då jag var liten. Dockhuset har min farfar byggt till min faster för ca 60 år sedan. Huset är ganska stort och passade perfekt till mina Barbies. (Är vi riktigt ärliga, så var jag inte alls så liten då jag lekte i dockhuset, utan säkert nog typ 12…) Vi målade om i huset och tapetserade väggarna med samma tapeter som vi hade i vårt hus :)

Nu hade föräldrarna mina då tagit fram huset så att min 10-åriga systerdotter får leka med sina och mina gamla Barbies i huset då hon är på besök hos morföräldrarna. Det var roligt att se huset, typ 20 år sedan sist :)

WP_20130816_014”Man kan se vem som senast lekt i huset”, sa Mamma min. ”Det står För Diabetiker på det”.

Och helt riktigt :) Jag hade limmat ett vitt hjärtformat klistermärke på huset där det står För Diabetiker. Kommer ihåg att klisermärket fanns på nån chokladask då jag var liten :)

WP_20130816_015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s