Buzzz… Pepsodent!

På fredagen hämtade jag ut mitt Buzzador-paket från posten. Denna gång har jag äran att få buzza Pepsodents nya tandkräm, White Now Gold! Jag har aldrig själv testat en tandkräm som skall göra tänderna vitare, så det här är riktigt spännande :)

WP_20130817_003Mest glad blev jag för den nya tandborten jag fick, för det är sånt jag alltig glömmer att köpa :)

De första buzzningsoffren var mina gamla arbetskompisar :) Hittade ett  par glada telefonister som både var glada att få se mig, och såklart blev de glada av tandkrämen också :)

WP_20130816_006Och så var det mammas tur. Mamma står under äppelträden i trädgården, därför blev hon lite skuggig. Sedan kom det fram att min pappa nyligen köpt denna tandkräm från butiken. Men eftersom de nu skulle åka iväg på resa, så passade ju den här minituben perfekt att ta med sig! Kul!

WP_20130816_010Det som är absolut roligast med att vara buzzador är att folk blir så glada då de får gratisprodukter! Redan det ger ju en positiv inställning till produkten, vilket ju i sin tur bara är bra reklam för företaget :)

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

logo

2 kommentarer Lägg till

  1. Emmi skriver:

    Vad roligt att se telefonisterna på din blogg, blir ju lite nostalgisk.. :)

    1. ninnukka skriver:

      Visst blir man :) Fina flickor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s