Mycket tv

on

Ja, det blev mycket tv för min del i helgen. Herrn som jag var på besök hos jobbade på dagarna, så jag latade mig mest i soffan och använde Netflix väldigt flitigt :) Först såg jag hela sjunde säsongen av Weeds (som jag väntat!). Tyvärr var den inte riktigt så bra som de tidigare säsongerna varit tyckte jag, och så saknade jag jag nog Esteban Reyes litegrann. Han har varit min favorit trots att han varit ”lite” skurkig :) Efter Weeds fastnade jag i en ny serie med samma producent, nämligen Orange is the new black. Serien handlar om ett kvinnofängelse med alla olika personligheter där. Serien är mycket lik Weeds, drama med inslag av lite mörk humor. Me like! Så nu måste jag åka hem till herrn snart igen för att få se resten av avsnitten :)

orangeisthenewblack2

4 kommentarer Lägg till

 1. Malin skriver:

  Inte utan att man blir nyfiken!

 2. Emmi skriver:

  Tack för tv-serietipset – jag ladda genast ner och ska nu kolla :)

  1. ninnukka skriver:

   Gör det, bra serie :)

 3. vardagsparlor skriver:

  Har sett alla delarna..jätte bra serie :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s