Måndag igen

on

Så var vardagen tillbaka igen, veckoslutet skulle gärna ha fått vara ett par dagar längre! Och vad är det med mig och måndagmorgnar? Jag tänker ju inte komma upp ur sängen alls! Jag har sovit långa nätter i helgen och borde ju vara utvilad. For dessutom i tid och sova igår kväll, och trots att hela stans alla moppepojkar just då skulle köra utanför mitt sovrumsförnster (argh!), så somnade jag nog strax efter elva. Men idag då klockan ringde kl. 7! Voj öde! Jag skulle jag kunnat ge min vänstra arm för att få sova lite till! Ååååh!

På mitt nya jobb har jag lyxen att ha felxtid och har faktiskt funderat om jag skulle börja jobba 9-17 på måndagar istället för 8-16 (eller 8.15-16.15 som det blir de flesta måndagar då jag inte kommer upp i tid…). Då skulle jag kunna sova till kl 8 istället. Månne jag skulle vara piggare då?

Knappast….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s