Tacka vet jag…

…resevmätaren!

Har spenderatett skönt och lugnt veckoslut borta hemifrån :) Men, men, har lämnat blodsockermätaren efter mej i min privatchaufförs bil! Tänkte nästan bli lite panik då märkte att mätaren var borta, men så var det bara att gräva fram reservmätaren, som faktiskt är min favvo! Nå, tur att jag får träffa min chaufför nästa lördag igen, så får jag tillbaka mätaren <3 (hjärtat för chauffören, inte för mätaren)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s