Lunchbolusen

En sak jag absolut borde / måste lära mig är att ta tillräckligt bolus till lunchen… Varje dag tar jag lite i underkant för att bara inte hamna lågt, och varje dag hamnar jag istället lite högt efter lunch. Jag har ju dessutom ett sittande jobb och mäter alltid blodsockret efter lunch, så om jag nu en gång sku hamna lite lågt, så är det inte hela värden ju. Imorgon ska jag försöka ta en normal bolus. Punkt.

En kommentar Lägg till

  1. Pingback: Lunchbolusupdate |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s