Cykelväder?

Usch sånt väder det blev. Det ösregnar och dundrar rakt ovanför :( Och jag som borde cykla till hälsocentralen efter mina blodsockerstickor efter jobbet idag… Hmm…

Det är ett evigt problem för mej det där att hämta ut mitt diabetesmaterial… Normalt stänger de klockan 16, vilket ju betyder att jag inte hinner efter jobbet. Men på onsdagar har de längre öppet, men så öser det ner vatten istället, och jag har ju ingen bil… Suck. Kanske det slutar regna tills jag slutar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s