Diabetes hela helgen :)

on

Så har vi firat Svenska Sommarträffen här i Pargas i helgen :) Evenemanget var alltså menat för svenskspråkiga diabetiker från hela landet. Ca 80 deltagare hängde med och tror att alla tyckte det var en riktigt lyckad helg här i Pargas med bra föreläsningar, god mat och fina utflykter. Samtidigt firade vår lokala diabetesförening, Västra Åbolands Diabetesförening, sina 25 år med en fest på lördagkväll. Även den festen var riktigt lyckad.

MEN hörrni diabetiker där ute! Jag var helt klart yngst i gänget, och tror inte det fanns nån i 40-års åldern heller, vilket betyder att medelåldern var ganska hög! Man kan heller inte gnälla på att det inte ordnas aktiviteter för diabetiker i vår ålder om man heller inte är själv aktiv. Nå, jag hade riktigt roligt hela helgen ändå, men nästa gång hoppas jag på lite fler jämnåriga bekantskaper :) Eller hur?

Är du inte ännu medlem i nån diabetesförening (här i Finland), så kan du gå in på länken här och bli medlem :)

WP_20130803_007

4 kommentarer Lägg till

 1. :o Men något sånt visste jag inte ens om!!

  1. ninnukka skriver:

   Kanske du inte hörde till förening då ännu när infon gick ut?

 2. Camilla skriver:

  Å inte jag heller, men å andra sidan är jag ju inte med i någon förening.Borde kanske ge det en ny chans (: Min familj var med i en sån under hela min diabetesuppväxt.Tyvärr blev föreningen mer och mer inriktad på typ 2 och pensionärer därav mitt avhopp.

  1. ninnukka skriver:

   Jo, medlemmarna består mest av äldre personer, därför tycker jag vi typ 1:or skall börja aktivera oss mera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s