Livet med E&E

on

Ja, då man lever och bor med mina katter, Elton & Elmo, blir livet aldrig trist. Varje dag då jag kommer hem från jobbet, går jag en runda och plockar upp saker de slängt i golvet, Elmos hårtofsar och en och annan spyhög.

Igår på kvällen gav jag i normal ordning mat åt dem innan läggdags. Elton slukade i sej maten, men den påföljden att han spydde upp allting fem minuter senare, i min nyaste lurvigaste matta i sovrummet. Suck.

Elmo däremot gick omkring och pep i morse. Piiip, piiiiiip, piip (nej, han kan inte jama, jag vet inte varför)! Jag hade på natten stigit upp och stängt balkongsdörren eftersom grannens kompisar förde sånt liv ute på parkeringsplatsen så Elmo-stackarn kom ju inte ut på toa ju! Så han satte sej och kissade rakt i sängen! Dubbelsuck. Och alla som vet hurudant strålande morgonhumör kan ju förstå hur glad och lycklig jag var över att få tömma sängen på lakan och täcke genast på morgonen.

Nå ja, nu skall jag sluta gnälla. Kan nog ändå meddela att mitt liv skulle vara massor mera tråkigt om jag inte skulle ha mina älskade hårbollar där hemma :)

2012-12-29 17.53.09Puss på er Elon & Elmo :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s