Det var den där ryggraden….

…. som jag ju saknar…

Efter en helg med mycket gott att äta bestämde jag mig igår kväll att det får vara nog! NU skall kilon bort (jag vet ni har hört samma visa förr…)! Man kan inte frossa i sig godsaker hela tiden och dessutom inte röra på sig för fem penni! Så jag kokade kålsoppa. Mycket kålsoppa så jag har mat många dagar. Och gott blev det.

Imorse bestämde jag mig för att inte ta med soppan till jobbet utan att jag kommer hem och äta istället. Det börjar lukta så illa av kålen i personalrummet då jag värmer soppan där. Sagt och gjort, soppan fick bli hemma. Och vad gör jag inte då lunchen närmar sej? Jo, går till Hesburger och köper en hamburgare! Jag är så ryggradslös emellanåt och saknar helt självdiciplin. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s