Mitt i natten 2

on

Känner att jag kanske måste förklara mitt råddiga inlägg från i natt  lite grann :) Så här var det alltså:

Jag vaknade och kände att allt inte var helt ok. Blundade igen och drömde:

att jag satt i vardagsrummet, mätte blodsocker som visade 2,1. Sedan drack jag lite juice och knaprade i mej druvsocker. Till råga på allt så tog jag ett foto på en massa tomma juiceburkar och druvsockerförpackningar som jag sedan publicerade här på bloggen.

Håhhå, allt drömmer man nu också…. Nå, efter en stund vaknade jag igen, med samma äckliga känsla. Konstigt, tänkte jag, eftersom jag ju just satte i vardagsrummet och tankade kolhydrater. Sen kom jag på: Ja, det var ju bara en dröm…. Steg upp, mätte bs, 4,1, ingen panik, men drack lite juice och tog lite druvsocker och lade mej igen

Detta har hänt många gånger förr… Nån annan som drömmer om lågt blodsocker??

En kommentar Lägg till

  1. Malin skriver:

    Jag kan ju inte säga att jag drömmer om lågt blodsocker, precis, men jag har nog drömt att jag åtgärdat något under natten som jag vaknat till. Å många gånger har jag drömt att jag gått på toa på natten men ändå vaknat kissnödig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s