Om Anglina

Voj voj, Angelina Jolie. Den fina människan som offrat sin kropp och opererat bort sina bröst. Och varför stör detta ämne mej så mycket då? Jo, idag visar de bilder på Angelina, som har återvänt till jobbet. Där strosar hon omkring i en tunn topp. Hon vill visa kvinnorna i världen att det inte alls är skrämmande att operera bort brösten för att minimera risken att få bröstcancer. Ja, men hur ser nu denna bröstfria Angelina ut då, kan man ju fundera. Jo, så här:

jolie4130712PP_503_viBilden lånad från Iltalehtis artikel.

Och så står det i artikeln att faktumet att hon opererat bort sina bröst inte alls har påverkat hennes självkänsla, hon är trygg med sej själv osv osv. Vill väl vara ett exempel för resten av världen.

Alltså är det nu bara jag som inte fattar, eller? Vaddå opererat bort sina bröst? Lika stora som förr är de ju! Det är klart att man kan som mångmiljonär gå på en skitdyr bröstoperation hos världens duktigaste plastikkirurg och komma ut och se likadan ut som då man gick in. Tyvärr tror jag inte det samma gäller dej och mej, vanliga medborgare som skulle vara tvungna att göra operationen i nåt billigare land, och troligen skulle ju resultatet kanske vara därefter…  ”Angelina ser lika strålande ut som innan operationen”. Klart det, hon ser ju helt likadan ut ju. Tycker bara denna nyhet nu igen har fått för mycket uppmärksamhet i media. Skulle inte Angelina berättat om operationen, skulle ingen ens ha märkt det. Vem vet, kanske flera rika Hollywoodstjärnor med opererade bröst har gjort samma sak? Skulle hon ha visat sej bröstfri ett tag så kanske hon kunde ha fått min medkänsla. Men nä, inte nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s