Nya tossor

Ååh, jag är så trött på mina sovvanor just nu! Jag går omkring och är skittrött hela tiden (trots att mitt blodsocker faktiskt legat helt okej senaste tiden :) ). Lägger mig för sent på kvällarna och har svårt att vakna på morgnarna. Och att jag nu har flextid på jobbet gör ju inte att jag kommer in i tid på morgonen såklart… Idag också steg jag upp först 7.15 då jag borde vara på jobb kl. 8. Omöjligt! Snark.

Kolla kolla mina fina dödsskalletossor som jag köpte i Spanien :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s