Jag finns kvar!

Så har jag varit en sväng till Spanien och i helgen har det firats midsommar :) Kul kul! Imorgon börjar vardagsrutinerna igen, skönt.

1.7 skall jag träffa diabetesskötaren igen, och då skall även hba1c snabbtestas… Det ser jag inte fram emot… För det första visar alltid snabbtestet högre än testet som görs i labben. Dessutom mäter snabbtestet inte lika långt bakåt som ”riktiga” testet, och nu iom resan har jag legat lite högre, vilket ju höjer på långtidssockret :( Nå, får väl skärpa mig nu den här sista veckan, så det kanske inte blir ett katastrofvärde…

Slutar med en midsommarbild på mej och vännen Bebbe :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s