Ögonen

on

Besökte ögonläkaren i morse och kan ju bara konstatera att den här insulinpumpen ju verkligen gjort under! För två år sedan hade jag en större blödning på högra ögonbottnet och det diskuterades laseroperationer osv. Nu, efter 1,5 år med pumpen är mina ögonbotten i bra skick igen och inga operationer på kommande :) Jee! Läget är stabilt i ögonen, och om det om 9 månader ser likadant ut, så kan jag ha ett års paus till följande kontroll! Helt sjukt bra ju! Läkaren sade att man aldrig skulle tro då man ser i mina ögonbotten, att jag haft diabetes i över 20 år!

Mera såna här nyheter på morgnarna, tack!

En kommentar Lägg till

  1. Dia-Sofia skriver:

    Å vad bra! Duktigt! Jag med diabetes i snart 3 år längtar inte till min första ögonkontroll… Hör så mycket ruskigt om ögon-problem och ögonen vill man ju ha kvar! ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s