Sommaren

Då sommaren äntligen kommer är inget sig likt. Blodsockret lever ett eget liv, nu tickat pumpen på 80 %, och ändå vill det inte riktigt hålla sej. Behöver inte korrigera höga värden varje fall, de korrigerar sej själva ganska snabbt…

Jag är såå efter i min tidtabell denna vecka. I helgen ordnar vi folkdansstämma i min hemstad och jag har prickat in över 30 timmar städjobb under veckoslutet. Här ska dansgolven skina :) På söndagkväll åker jag till Spanien och har inte börjat titta efter vad jag ska ha med mig ännu, suck.i övermorgon borde jag ha packat och hushållet städat…

Det är förresten inte bara blodsockret som beter sig konstigt då det blir sommar… Märker konstiga sidor med mej själv också. I lördags köpte jag en blomma till balkongen, och igår blev det nya sittdynor och matta :)

En kommentar Lägg till

  1. Niina skriver:

    Huomaan itsekin kesän vaikutuksen verensokereihin, alas pyrkii melko tehokkaasti ja itse kun pelkään hypoja niin ”korjailen” turhan nopeasti laittamalla liian pieniä annoksia, mikä johtaa lopen vähän liian korkeisiin :D

    Mutta niihin iloisempiin asioihin – ihanan näköinen parveke! :) Ja oikein ihanaa Espanjan matkaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s