Om trastarna

Så länge som jag haft katt har jag också haft ett evinnerligt problem med trastarna som varje år byggt bo i ett träd en bit från min balkong… Fåglarna har sett mina katter och därefter gått till attack och skitit ner mina fönster. Mest drabbade har mina balkongfönster varit eftersom Elton och Elmo så gärna sitter där ute. I fjol levde vi i bunker med fördragna gardiner hela våren och halva sommaren. Nice! Och ändå sket de på balkongglasen de där jävlarna. Då jag skulle tvätta bort skiten, så sket en på min arm.

Men hör och häpna, jag tror trastarna har flyttat bort nu p.g.a. fasadremonten på huset :) Katterna kan i lugn och ro ligga på balkongen utan att bli attackerade, jihuu!

Hoppas de nu hålls borta!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s