Kopierar

Hej på er stackars bloggläsare! Här har det varit allt annat än bra uppdatering senaste tiden… Har nu varit första veckan på nya jobbet :) Det är spännande och roligt, men mitt huvud har inte orkat med så mycket annat… Jobbet är mera krävande och arbetsuppgifterna mycket mera omfattande än jag tänkt. Men jag säger inte alls att det är en dålig sak, nästan bara bättre, men funderar hur jag någonsin ska lära mig allt det här :)

Avslutar arbetsveckan i kopieringsrummet, ganska skönt att vila hjärnan lite grann.

Kram på er som ännu orkar titta in här. Jag har inte alls glömt er. Lovar bli mer aktiv bloggare igen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s