Oj oj oj oj oj

on

Här har det inte hänt nåt på flera dagar ju! Har fullt upp på jobbet, för om en vecka börjar jag på mitt nya jobb! Och skall denna vecka skola in två nya telefonister och hamnar jobba en massa övertid och usch. Och min dator hemma strular bara och internetuppkopplingen bryter flera gånger om kvällen. Så därför har mitt bloggande fått lida :( Förlåt.

Men det har nu inte hänt så mycket att skriva om heller. Våren försöker sakta titta fram, lite för långsamt kommer den tycker jag… Lovar komma med ett hävare inlägg SNART! Och kanske berätta lite om nya jobbet oxå :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s