Äh!

on

Så var Valborg igen firad och nu känns det som om våren är här på riktigt! Igår på första maj hängde jag i centrum i solen med Lindströms, hälften av Pahlmans, Nymalm, Östman, Kavanders och Karlssons. Jätteroligt! Gästhamnssäsongen är inledd och jag njöt av sommarens första vårrullar! Skönt :)

Idag ville inte inte mitt blodsocker på zumba. Och det harmade inte så mycket, för jag var inte heller värst zumbasugen. Det som ju harmar är att jag hade burit med mej alla zumbagrejor till jobbet osv. Men hade en rejäl känning fyratiden, vilket såklart resulterade i en ordentlig rekyl och då är det varken tryggt eller så har man inte ork att ge hundra. SÅ det blev en promenad till matbutiken och en lätt sallad till middag istället. För att liksom kompensera det att jag ju faktiskt skulle göra av med lite kalorier idag… Hmm…

Imorgon skall jag på discominigolf med några från jobbet, ska bli kul! Vi är ett par som kommer att sluta där snart, så vi ville gå ut och fira det lite grann. Men vad skall jag ha på mej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s