Smutsss

on

Smuts är så äckligt. Idag putsade jag insulinpumpen igen. Usch så snabbt den blir smutsig. Min pump hänger ju alltid innanför blusen i behån så varje gång jag klottar nånting så åker det ju rakt ner på pumpen… Så det krävs en massa puts…

april 013Det åker en massa äckligt smuts i springorna :( Svårt att få bort.

april 012I ändan på pumpen finns ett sånt här tjockt ”klistermärke”. Nå nu har det åkt så mycket smuts under det så det håller på att lossna, hur gör man då? Kan inte ta bort det, för då tror jag clipset blir för löst… Månne man får beställa ett sånt här från Medtronic? Nån som har haft samma problem?

3 kommentarer Lägg till

 1. Niina skriver:

  Onneksi musta pumppu antaa paljon likaa anteeksi :)
  Kannattaa kirjoittaa Medtronicin edustajille tuosta ”kumiosasta”, ehkäpä siellä osaavat neuvoa puhdistuksen tai lähettävät uuden kiinnitettäväksi tilalle. Uskoisin myös, että klipsi ei oikein enää pysy tiukasti paikoillaan, jos tuon ottaa kokonaan pois. Toisaalta harmi, kun ihan turha mainostarrahan tuo on.

 2. Felicija skriver:

  Hejsan! Jag har en exakt likadan pump som du! Och ja, det är smuts under den här tjocka delen… jag har också fått det på den och undrar också hur man får bort det..
  Jag har däremot ett annat problem.. Min pump har börjar smulas isönder, det låter sjukt men det är verkligen så, funderar på att kanske kontakta medtronic pågrund av det.

  1. ninnukka skriver:

   Tror det lönar sej att kontakta Medtronic. Fick faktiskt ett mail från Medtronics Media Team (eller vad det hette) från Usa. De hade hittat mitt inlägg och bad mej kontakta Medtronic i mitt land :) Cool :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s