Som julafton

on

Ja, det är ju nästan som julafton då man får hem allt diabetesmaterial man beställt :) Denna kom allt i två påsar.

april 005

 

En massa grejs :)

april 006

 

Problemet är alltid bara hur man skall få allt att rymmas! Men visst, då jag pusslade en stund, så fick allting sin plats i skåpet. Men nu är det riktigt fullt…

april 007april 008Hur förvarar ni era diabetesgrejor? Och hur mycket brukar ni beställa åt gången?

Mitt material förvarar jag i ett köksskåp. Skulle gärna ha det nån annanstans, skulle nog ha användning av skåpet i köket till annat också… Denna gång bestod min beställning av 4 lådor reservoarer, 4 lådor kanyler, 15 askar bs-teststickor, 2 askar ketonstickor, 2 förpackningar batterier till insulinpumpen och 20 engångssprutor.

2 kommentarer Lägg till

  1. Jag e bara led att hämta ut material ;) men jag beställer ju inte heller något på förhand, utan vi har möjlighet att hämta ut material varje onsdag mellan 8 och 12, så det blir ofta så att jag inte hämtar av allt på samma gång (materialutdelningrn är vid HVC som är två kvarter från oss ;) ). Men jag tar typ 4 lådor reservoarer och kanyler och en låda med 24 burkar testatickor. Så där basic :)

    1. ninnukka skriver:

      Här måste pumpmaterial beställas två (!) veckor på förhand. Men denna gång råkade de ha allting i hyllan då jag beställde, så fick dem samma dag. Mitt problem är ju att jag inte har nån bil, så min mamma eller pappa brukar hämta grejorna :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s