Mendor Descreet – första intrycket

on

Äntligen igår var den här, Mendor Descreet -blodsockermätaren. Som jag väntat! Jag har blivit antagen som testpilot för mätaren, så nu skall det testas bara värre :)

april 003Mitt första intryck av mätaren är bara positivt. För det första var mätaren mindre än jag haft för mej, och det är ju bra. Hade tänkt att den skulle vara i storlek med en iPhone ungefär, men är nog mindre. Har inte haft tid att ännu lära mej använda mätaren, det skall jag göra imorgon, läsa manualen och ställa in inställningar osv.

Men då jag pillade på mätaren, lyckades jag ju få ut en teststicka ur apparaten, så då var det ju bara att hastigt testa mätaren. Fick picka några gånger före jag fick ut nåt blod ur fingrarna, kanske far inte nålen riktigt tillräckligt långt in? Efter att ha mätt blodsocker i 22 år, så är ju huden på fingertopparna ganska tjock :(

april 004Men som sagt, skall jag bekanta mej med mätaren närmare imorgon :) Återkommer!

#mendordiscreet #smartsonmendor #smartson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s