75 €

on

Ja, 75 euro fick jag punga ut för ett läkarintyg över mitt hälsotillstånd. Sjukt mycket pengar för ett 10 min läkarbesök och en papperslapp! Så nu får jag gå omkring och vara pank igen resten av månaden. Suck.

Nå varjefall så tyckte läkargubben att jag var en frisk människa och han ansåg att jag var i tillräckligt bra skick för att klara av mitt nya kommande jobb, så det var ju tur det, med tanke på att jag ju har sagt upp mej från mitt nuvarande jobb redan… Min högra skuldra sitter lite högre upp och lite längre fram än den vänstra, men det är inget nytt. Kontorsarbete, you know.

MEN ingen reflex hittades i vänster knä och ingen puls i vänster häl. Hmm, borde jag vara orolig? Amputation till näst? Nå knappast. Men han tyckte jag skulle diskutera det nästa gång jag besöker diabetesläkaren.

Annars kunde jag konstateras frisk och jäkligt kittlig under fötterna. Och det är ju bra för oss diabetiker :)

6 kommentarer Lägg till

 1. bebs81 skriver:

  Jihuu, när börjar du nya duunet? :)

   1. bebs81 skriver:

    ååh, spännande!!

 2. cattasblogg skriver:

  vad är det för job du fått? gratis ialafla… spännande!
  kramar catta

  1. ninnukka skriver:

   Berättar mera om nya jobbet då jag skrivit under arbetsavtalet :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s