Ett recept och sprutor

on

Redan för en tid sedan har jag mejlat diabetessköterskan på ÅUCS om att min Glucagen-spruta blivit gammal och så frågade jag om de kunde skicka ett recept till mig på posten. Jag skall ju åka till Spanien i juni, och vill ha en sån spruta med mej (jag vet, jag är i tid ute :) ).

Nå, inget svar.

Idag beställde jag pumptillbehör här via den lokala diabetessköterskan på HVC, och frågade samma sak. Att om de kunde fixa ett recept åt mej. Och vips, efter två timmar fick jag svar där det stod att receptet finns på apoteket. Detta kallar jag för bra betjäning :D

Beställde också engångssprutor denna gång. Har bestämt mej att inte längre ta ut Humalog-pennor att ha som reserv, utan att använda engångssprutor för Humalogen om det händer nåt åt pumpen. Jag har så dåligt att vara över att de där skitdyra Humalog-pennorna bara blir gamla då jag alrig använder dom ju!

indexDe är bara lite skrämmande de där engångssprutorna, men får väl sticka mej i smyg om jag behöver använda dom :) Och så har jag ju av de där minisprutorna också :)

Vet ni vad förresten. Idag har jag sagt upp mej från jobbet! Spännande!

4 kommentarer Lägg till

 1. Lotta skriver:

  Minisprutor? Va e de? Spännande jo, har du någo nytt jobb på G?

  1. ninnukka skriver:

   Minisprutorna: http://www.insulution.com/sv/insulution/, på deras hemsida kan man beställa testförpackning!
   Jo, nytt jobb på g :D

 2. Malin skriver:

  Jisses vad spännande!

 3. vardagsparlor skriver:

  Låter spännande :-) Jobbet menar jag :-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s