Nej nej nej

on

Har varit konstigt torr i halsen några dagar, ja – det började väl i slutet på förra veckan. Och idag morse hade jag ingen röst! Sjöng några trudiluttar för Elton&Elmo för att rösten skulle ta sej lite (jobbar ju i telefonväxel, så det är ju en fördel om kunderna hör vad jag säger…). Jag skulle verkligen inte kunna bli sjuk nu! Skall ju ut och åka Viking Grace i lördag ju!

graceMen visst, det kan ju vara nån allergi också, brukar ju faktiskt lida lite av sånt så här på våren… För mitt blodsocker är rekordstabilt dessutom, och det brukar det ju inte vara vid förkylning direkt. Nå, det är väl bara vänta och se.

Japp, i lördag är det som sagt dags för piknik-kryssning till Åland och tillbaka igen… Denna gång är det fackförbundets vårmöte. Vår loka fackförening ordnar en massa skoj, och människorna som är mycket trevliga typer, så blir man bjuden på kryssning, så är det klart jag hänger med!

En kommentar Lägg till

  1. Niina skriver:

    Äh! Nyt jotain troppia kiireesti kitusiin, että olet lauantaina kunnossa! Pikaista paranemista, ja toivottavasti se tosiaan olisi vain pientä allergiaa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s