Buzzhälsningar :)

on

Nu har jag blivit vald till den Buzzador-kampanjen som jag hittills ser mest framemot! Jag har nämligen blivit valt att delta i Hälsans Kök -kampanjen! Jag får köpa hem Hälsans Kök -produkter (som Buzzador såklart betalar), jag skall tillreda dem, bjuda hem lite vänner på mat och blogga om maten. Hur enkelt som helst! Varjefall eftersom jag ju gillar Hälsans Kök -produkterna från tidigare! Väntar såå att få sätta igång :)

1446_HalsansKok_liveboard_119x119

 

Vill du också bli Buzzador och ha möjlighet att få testa och buzza om en massa fina produkter så kan du gå in på länken här.

logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s