100 stycken!

100 st röda gummiarmband väntade på mej i posten idag :)

IMG_20130411_124531Armbanden kom från Diabetes Wellness. Från dem får man beställa gratis diabetessmycken, både hals- och armband. Den här länken går till sidan i Finland, men googlar du Diabetes Wellness Sverige, så hittar du säkert instruktioner hur du kan beställa smyckena i Sverige oxå :)

Just de här armbanden skall vi dela ut på Diabetesföreningens sommarträff här i Pargas i augusti. Deltagarna är väl främst äldre människor, men kanske de blir glada för röda gummiarmband de med :) Vad tror ni?

IMG_20130410_164320Oj, vet ni, om två månader är det dags att gå omkring i bikini igen då! Så nu blir det bråttom att komma i form ;) Nu är det mycket grönsaker och omelett som gäller igen :) Äter nog kolhydrater också, men är jag bara hemma på kvällen, så försöker jag vara sparsam med insulinet… Om jag fast skulle kunna få bort ett kilo eller två inför Spanien-resan :)

Bilden ovan är en typisk middag hemma hos mej. Skär alla grönsaker jag hittar i små bitar och kastar allt i stepannan på en gång och steker i 15 minuter ungefär. Häller på en skvätt sojasås och/eller sweet chili sauce och mums så gott det blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s