En liter, häng med!

on

Läste för ett tag sedan på en diabetesblogg om en tjej som samlar sina bs-teststickor för att se hur länge det tar för att bli en liter! Nu kommer jag inte tyvärr ihåg på vilken blogg jag läste detta, så påminn mej gärna!

Nå, nu har jag funderat över det här några dagar, och samlat på mej bs-teststickorna som jag använt sedan 1.4. Det blev på några dagar faktiskt en ordentlig hög! Men då jag ploppade dom i flaskan syns dom knappt, så det kan nog ta en god tid det här!

Häng med och börja samla dej en liter du med!

2013-04-05 22.36.42 2013-04-05 22.36.22Min samlingsflaska blev en tom vinflaska på en liter. Tyckte denna plastflaska var så fin, så har sparat den hur länge som helst och hoppats på att den skulle få återanvändas nån gång. Och nu har den en ny användning ju!

Imorgon blir det den lokala diabetesföreningens medlemsträff. Känner mej lite ensam där, eftersom de aktiva medlemmarna främst är äldre typ 2 -diabetiker, men tycker det är viktigt att jag är aktiv i föreningens aktiviteter då jag ju sitter i styrelsen också. Då skall man ju kanske ha lite hum om vad som händer i föreningen oxå :) Så alla lokala typ 1 -diabetiker, kom med på medlemsträffarna! Om inte annat så får man hänga i gott sällskap och få sej en kopp kaffe och ett par goda smörgåsar :)

 

3 kommentarer Lägg till

  1. Camilla Barrborn skriver:

    Hej! Vad kul att se att fler börjar samla. Tycker det är ett bra sätt att uppmärksamma diabetes på ett annorlunda vis. Jag startade Idén på min instagram: camillabarrborn. Har du instagram? Följ mig så hittar jag dig!

    1. ninnukka skriver:

      Oj, är det du som startat det, kul! Skall leta upp dej på instagram :)

  2. Pingback: Räknar…. |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s