Grattis katten!

Elton har blivit valt till en testgrupp :) Han skall få äta Purina ONE -mat i tre veckors tid. Min uppgift i testet är att kolla om han blir piggare, mera lekfull osv. Och såklart hålla Elmo borta från Eltons matkopp :) Man skall oxå kolla om kattens aptit blir bättre, men Eltons aptit är det ju inget fel på alls. Tvärtom…

indexMen mera om det sen då testet drar igång :) Nu är det bara att vänta att maten kommer på posten!

Oktober 012Orsaken varför jag anmälde Elton till testgruppen och inte Elmo, är för att Elton är äldre (han blir ju redan 5 år i maj!) och äldre, kastrerade kattherrar kan enkelt få en massa kisifel, och denna mat skall förhindra just sånt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s