Yyyl!

on

Jag är så trött hela tiden! Köpte nu äntligen D-tivaminkapslar igår, men det tar ju en tid innan de börjar verka. Och att jag inte sover tillräckligt om nätterna hjälper verkligen inte till. Borde sova 8-10 timmar för att orka en hel arbetsdag, och för att inte somna då jag kommer hem från jobbet.

Igår då jag lade klockan att ringa visade den att det var 7 h 2 min tills jag skulle väckas. Suck. Dessutom har Elton fått vårkänslor och började yla kl. 5. Yyyyyl yuuuuuoooool yyyyl aaaaaauuuoooooollll! Så 6 timmar sömn blev det i natt, och det känns som om ögonen hänger ner på kinderna.

December 005Oj den där katten!

Dessutom märkte jag imorse att mina nya glasögon är sneda, så måste väl in till optikern med dom nåt tag.

3 kommentarer Lägg till

 1. Caroline skriver:

  Ja, vårtokiga katter känner jag igen, har själv 4 pälsmonster, varav minst 2 av dem får sina vårtokerier på morgonarna! De ylar dock inte (och jag hör dem inte pga hörselskada), men istället rejsar de som galningar över sängen tidigt på morgonen….! puh!
  Äter själv D-vitamin sedan 2 månader och känner mig piggare i kroppen nu.

  1. ninnukka skriver:

   Ja, mina rejsar på kvällen då jag skall lägga mej, men det har jag blivit ganska van vid. Elmo-katten är morgontrött och ligger gärna och sover med mej länge, men Elton ropar han, och då är det lite svårt att sova. Vet att om jag skulle stiga upp och ge mat åt honom så skulle ha troligen bli tyst, men man orkar ju inte stiga upp från den varma sängen heller! Nåja, men kul med katter!

 2. Pippi skriver:

  Jaa, fy vad jag kan bli iriterad på vår katt som bäst. Finns ju inget mer störande än att bli väckt klockan 5 då man sku få sova till kl. 6. Argh!. Förstår dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s