Från bra till lågt.

on

Dagen började så bra. Var förundrad över mina fina blodsockervärden: 6,9, 6,2, 5,7. Perfekt! Men så började det sjunka efter lunch… 4,1, drack 20 kolhydrater juice. Efter 20 minuter låg bs på 3,7, knaprade i mej 8 druvsockerbitar (~20 kh). Efter 15 minuter 3,2, suck. Knaprar i mej några sockerbitar till. Sen var blodsockret plötsligt 12,0 och stiger såklart med raketfart. Satte 3 enheter bolus, 1,5 genast och 1,5 på fördröjning. Nu känner jag hur ögonen inte vill hållas öppna, vilket betyder att bs stiger ännu. Nice. Lite feberkänsla också. Suck.

Hur kan bs bara sjunka i en timme, trots snabba kolhydrater? Detta är en egenskap med pumpen som jag inte gillar!

4 kommentarer Lägg till

  1. Niina skriver:

    Katsoin että seurailet suomenkielisiäkin blogeja, joten toivottavasti suomenkieliset vastaukset eivät haittaa. Ruotsia pystyy lukea, mutta kirjoittaminen hieman hakusessa, saa siis vastata halutessasi ruotsiksikin ;)

    Tuosta pumpun ominaisuudesta. Saattaahan olla niinkin, että aiemmin päivällä pistetty insuliini osittain jäi ”jumiin” vasta-aineiden kanssa ja vapautui sitten yhtäkkiä käyttöön, joka johti pitkäaikaiseen matalaan syömisistä huolimatta. Itsellänikin pumppu ja nuo pitkät matalat on kyllä kurjia, kun tuntuu, ettei mikään määrä nopeitakaan hiilareita auta :(

    1. ninnukka skriver:

      Moi Niina, tottakai saa vastata suokemksi :) Joo, pitkän matalat ovat hankalia :( Tänään tuo lounasbolus 1,5 y oli päivän eka bolus, eli jumittunutta insuliiniakaan ei olisi pitänyt olla. Don´t know, harmittaa vaan kun pitää syödä niin paljon, kun kroppakin pitäisi saada kesäkuntoon :)

      1. Niina skriver:

        Taitanut olla vaihteeksi tekijä X mukana menossa. Sama kesäkunto-projekti itelläki ja mikään ei tunnu turhemmalta kuin hypotankkaukset silloin!

        Jäänpä seuraileen blogiasi, kielikylpy tekee hyvää!! :)

      2. ninnukka skriver:

        Joo, noita XXX:iä kyllä löytyy… Yritän kirjoittaa puhdasta ruotsia ilman liikaa murretta, koska minulla on paljon lukijoita Ruotsista, ja ihme kyllä meidän ruotsinkielet eroavat aika paljon kirjoittaessa :) Kivaa kun käyt täällä ja onnea ruotsinkielenopiskeluun :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s