Kvällsmålssnack, nya brillor och resa!

on

Åh suck. Ligger lågt igen.

Mitt blodsocker är verkligen hoppigt. Ingen logik alls. Det var väl inget nytt. Igen.

Har legat lite högre en tid igen. Vet inte varför, det bara är så ibland. Och nu är jag igen inne i en period dådet känns som om jag är jätte känslig för insulinet och hamnar lågt minst en gång per dag. Tyvärr ofta efter att jag korrigerat högt.

Kom hem idag och låg på 18,8! Var en sväng till Skanssi efter jobbet efter mina nya brillor, och åt en Subway till middag. Tydligen tog jag för lite insulin till smörgåsen, eller så var jag så upp i varv av mina nya glasögen (ja, men kan hamna högt bara för att man är lite ivrig, varjefall jag!). Nå väl hemma korrigerade jag enligt var pumpen föreslog. Efter nån timme åt jag 30 kolhydrater kvällsmål och utan att mäta bs lade jag på 2 enheter bolus. Just efter kvällsmålet och bolusen, kände jag mej lite konstig i benen, mätte bs som visade 4,1. Suck. För lågt för min smak. Och nu börjar det vara läggdags dessutom, så får vänta en stund så bs stiger innan jag lägger mej. Troligen kunde jag ha ätit kvällsmålet utan bolus. Åh, varför korrigerade jag det höga värdet nu igen? Och varför mätte jag inte bs innan kvällsmålet? Och VARFÖR lär jag mej aldrig?

Det är svårt då blodsockret lever sitt eget liv och inte vill gå enligt alla regler som det borde göra! Argh.

Nå, jag har nya glasögon varjefall och det är ju kul. Fick ingen bra bild på solglasögonen, de skall jag försöka fota nån dag då de är i användning ute i vårsolen :)

IMG_20130326_213331Men vet ni, jag skall åka till Spanien tillsammans med min mamma och min kompis i juni! Jihuu, nåt kul att se framåt under våren :) Har lust att börja gräva i sommargarderoben redan, men kanske jag måste vänta lite till :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s