Vad skall du göra i påsk?

on

JAG SKALL SOVA!

Oj jessus så jag är trött denna måndagmorgon. Mycket fläng i helgen, och alltför lite sömn. Så i fredag skall jag sova. Helst hela dagen :)

Diabetesföreningens familjekryssning i lördags var lyckad. Vårt gäng bestod av nästan 60 personer. Familjer med diabetikerbarn i olika åldrar. Intressanta föreläsningar om diabetesforskning, nyttig kostinformation och givande diskussioner. Och såklart god mat och l ite shopping :)

Efter kryssningen blev det ännu lite bowlig, skumpa och uteliv. Så med tanke på att jag steg upp kl. 5.20 på morgonen, så orkade jag flänga på ganska länge :)

På söndagen var jag till syrran på Tupperware-party. Och man skulle nästan kunna tro att Tupperware betalar till mej, men det gör de inte, men jag bara älskar Tupperwares produkter! Fina och hållbara. Lite dyra kanske, men ändå oftast värda varenda cent. Denna gång beställde jag hem en omelettbytta, en EasyDeligt! Jag är usel på att göra omelett i stekpanna, den blir endera bränd  eller löllig. Men kanske jag med den här fina produkten får ihop nån fin omelett i micron :)

016816-easydelight_rdax_288x162

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s