Ut på Östersjön

on

Imorgon bär det av på kryssning igen. Blir en kort kryssning till Åland och tillbaka, men väckning alltför tidigt. Får stiga upp halv sex på morgonen för att hinna med. Nå, får ta mej en stor kopp kaffe då jag stiger ombord :)

Det är Familjeklubben i den lokala diabetesföreningen som ordnar denna piknik-kryssning för finlandssvenska diabetesfamiljer. Och så råkade det komma en avbokning, så då fick jag familjelösa hoppa på där :D

Jag åkte med på kryssningen ifjol också, och det var jättekul. Och trots att föreläsningarna främst riktade sig till föräldrar till diabetesbarn, så tycker jag att  jag fick ut/lärde mej en massa ändå :)

Så väntar med spännning på imorgon för att se vad Annika och Regina hittat på!

3 kommentarer Lägg till

 1. Nina skriver:

  Ha det så kul :) Jag hoppas att du får uppleva ett någolunda bra väder (Här i stockholm är vädret inte direkt lockande…)

 2. Malin skriver:

  Hej!
  Helt fel ställe att skriva på men jag letar efter var man kan köpa nellie dellis och såg att du skrivit om det! Min son har diabetes typ 1 och vill så gärna ha! Hittar inte ens en mejladress till företaget… Minns du vart du köpte dem? :) hoppas på att du orkar svara! Med vänlig hälsning, Malin Andersson

  1. ninnukka skriver:

   Hejsan. Nu vet jag ju inte om du bor i FInland eller i Sverige, men i Finland finns de att få varjefall i K-butikerna och Tarjoustalo :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s