Nya brillor

Idag efter jobbet åkte jag tillsammans med Bebbe till Skanssi. Var till Specseavers för att beställa nya glasögon :) De har en kampanj där man får solglasögon med styrka på köpet då man köper glasögon, och solglasögon känner jag att jag behöver nu till våren och sommaren. Och nya glasögon är ju inte heller helt fel :D Mina glasögon är visserligen ganska svaga, men känner ändå att jag t.ex. inte vill köra bil utan glasögon mera nu då jag är van med dem, därför ville jag ha ett par glasögon också med styrka nu då solen börjar titta fram emellanåt :)

Solglasögonen hittade jag ingen bild på, men nya brillorna ser ut så här:

25239393 25239393-2Nu är det bara att vänta ett par veckor innan jag får dem!

2 kommentarer Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Tack för shoppingsällskapet, det var skoj :) Och du kommer nog bli så fin i båda brillorna.

    1. ninnukka skriver:

      Tack själv chaffis!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s