Kalasat

on

Nu har det firats och kalasats hela helgen :) Jag gillar att fylla år, fira och bjuda hem folk!

På fredag åkte jag iväg med sex stycken vänner till Åbo för att fira min 32-årsdag :) Vi började med en öl på Teerenpeli och efter det var vi till Cantina Azteca för att äta. Det är verkligen min favvorestaurang. Så god mat, mysig stämning och bra betjäning! Rekommenderar varmt! Alltid svårt med bolusen såklart då man äter ute, så slutade på 20,4 efter maten.. Hups. Dels såklart oxå rekyl, eftersom blodsockret av nån anledning sjönk lite väl efter jobbet. Typiskt det också då man har program till kvällen!

Kvällen avslutade vi på Apollo. Valde stället eftersom vi visste att där finns blandat folk (dvs. inte bara 20-åringar) och för att det var billigt inträde. Desto mera förväntningar hade vi inte. På Apollo spelade ett jättebra bänd, Hysteria, och på scen med dem var några av tävlande från Voice of Finland som pågår för tillfället! Vilken tur vi hade, jättebra musik! Dessutom fick jag leka julkkisbongaaja, för det fanns en hel del kändisar på plats :) Jihuu!

734206_10151351568465886_917028226_nTack Bebbe, jag pumma din bild :)

Idag har det kaffekalasats här hemma. Steg upp tidigt, städade och bakade :) Jag bjöd på gräddtårta, pajer och coctailstickor. Jag tycker själv inte så myckets söta bakverk, så därför brukar jag inte bjuda på mycket sånt, men gräddtårta är ju obligatoriskt när man fyller år!

mars 009

 

mars 010Och oj så fina gåvor jag fått! Bebbe och hennes barn känner min stil såå bra :) De prickar alltid rätt på smyckesfronten :) Det superfina halsbandet är från Carnival skulls.

45229_10151379734072252_1000811171_nHar nåt sablar problem med bloggen här nu och får inte in alla bilder ju! Nå, kanske de dyker opp senare :)

Fick en bok om stickning (som jag faktiskt själv har tittat på flera ågner och tänkt att den sku vara bra att ha :) ) och garnnystan samt Colosé-smink (äntligen den bästa consealern!!)

2013-03-17 20.01.252013-03-17 20.01.25Av mina föräldrar fick jag det jag önskade mej, nämligen ett presentkort till Specsavers :) Så nästa vecka skall jag gå och beställa nya glasögon och solglasögon till våren! Jippii! Och en orkidé som jag skall försöka hålla i liv :)

2013-03-17 20.01.48En trevlig födelsedagshelv med andra ord :) Tack till alla som firat med mej och TACK för alla fina gåvor!.

 

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Pumma du bilden bara. :D
    Fina presenter du fick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s