Om att höra till förening

Jag har sedan många många år tillbaka varit föreningsaktiv här i min hemstad. Jag gillar att höra till olika grupper. Jag tycker att hobbyer är jätteviktiga för ens sociala liv och dessutom hänger jag gärna med människor som lever i lika situationer. Så när jag fick frågan om att vara med i styrelsen i den lokala diabetesföreningen tackade jag såklart ja!

De aktiva i vår diabetesförening är främst äldre människor och barnfamiljer, dvs. jag passar inte riktigt in nånstans :) Men jag hänger gärna med ändå! Min mening i föreningen är att få igång nån sorts aktivitet för oss diabetiker i arbetsåldern och unga vuxna i Åboland. Det låter väl bra?

Så nu vill jag gärna höra era önskemål, vare sej ni bor här i trakterna eller inte :)

– Hurudan aktivitet skulle just DU önska dej av den lokala diabetesföreningen? Diskussionsgrupper, föreläsningar, bowling, motion osv? Eller bara aktivitet i största allmänhet?

– Tillhör du en lokal diabetesförening? Känner du att du för ut det du önskar av din förening?

– Tillhör du inte en förening? Varför inte?

. Och om du bor här i Åboland, hänger du då med om jag försöker dra igång nån verksamhet för oss? Troligen blir det inte just nu, men kanske i höst eller fr.o.m. nästa år. Skulle du t.o.m. vara intresserad att vara med och utveckla aktivitet för oss?

Är du inte ännu medlem i din lokala diabetesförening i Finland så kan du gå in på länken här och läsa mera.

Jag tar gärna emot all feedback och alla önskemål. Du kan kontakta mej här på bloggen eller per e-post, nee.nordstrom[at]gmail.com. Tack på förhand!

IMG_20130305_115519

5 kommentarer Lägg till

 1. NU blev jag medlem! :) jag har inte varit så intresserad av att vara aktiv förut, så det var nog därför mamma valde att skippa medlemsavgifterna ;)
  Vår förening är aktiv med unga vuxna som trivs tillsammans och är nöjda bara att få prata av oss :)

 2. Hanna skriver:

  – Hurudan aktivitet skulle just DU önska dej av den lokala diabetesföreningen? Diskussionsgrupper, föreläsningar, bowling, motion osv? Eller bara aktivitet i största allmänhet?

  Presentationer av nya produkter, diskussionsgrupper, föreläsningar av t.ex. dietister (fast inte sådär gammalt och dammigt som det brukar vara, lite nytänkande!), och varför inte bowling?!

  – Tillhör du en lokal diabetesförening? Känner du att du för ut det du önskar av din förening?/- Tillhör du inte en förening? Varför inte?

  Nej, jag tillhör ingen förening. Tycker de ofta har gammal information och inte uppdaterar sig tillräckligt ofta… Tittar därför hellre på forum online, bloggar etc för att få gemenskapskänslan (att jag inte är ensam) samt ny information.

  . Och om du bor här i Åboland, hänger du då med om jag försöker dra igång nån verksamhet för oss? Troligen blir det inte just nu, men kanske i höst eller fr.o.m. nästa år. Skulle du t.o.m. vara intresserad att vara med och utveckla aktivitet för oss?

  Det skulle jag gärna göra. Tänker kanske på att jag kommer ha vissa geografiska problem. ;)

  1. ninnukka skriver:

   Tack hanna för dina svar! Och du kan ju hänga på då du är här på besök ;)

 3. vardagsparlor skriver:

  Är medlem här i Pargas men har int alls varit aktiv. Kanske bara jag blir friskare mentalt så kan jag böjra tänka mig att vara det. Int inom föreningslivet, men nog med på nån aktivitet. gärna då teaterbesök, muse´besök, utflykter o.s.v.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s