Igår i Subway

Körde ut en sväng till Skanssi igårkväll. Måste ju få nåt nytt att ha på mig i fredag då jag skall fira min födelsedag tillsammans med mina bästaste vänner ju! Och jo, hittade en söt liten klänning :)

Efter klädköpet var jag till Subway för att köpa mej kvällsmål, nam! Före mej i kön stod en yngre kille och en tjej. Tjejen som jobbade på Subway var duktig och tog alla våra beställningar samtidigt. Och så frågade hon först åt killen: ”Tuleeko juustoa?” (vill du ha ost?), och så frågade hon tjejen fram för mej: ”Entä sulle?” (åt dej?), och sen åt mej: ”Entä Teille?” (åt Er?). !!! Sen på nytt: ”Mitä kasviksia sulle tulee?” (vilka grönsaker vill du ha?), ”Entä sulle?” (och du?), ”Entä Teille?”(och Ni).!!! Ser jag så gammal ut, att man måste nia mej? Ååååh, ålderskris! Fick höra ordet Teille ännu vid kryddorna och såsen. Uj!

indexMitt i ålderskrisande skaffade jag mej dessutom igår ett sparkonto. Vuxenpoäng, tjing tjing :)

3 kommentarer Lägg till

 1. bebs81 skriver:

  Hopps, undar hur man ska förhålla sig till detta? I mitt tycke niar man typ krigsveteraner och folk i den åldern. :) Men niar man en ska man väl nia alla i en dylik situation.

  1. bebs81 skriver:

   Ok, niade säkert själv folk då jag jobbade som servitör, då jag tänker efter. Men i samma mening kanske jag ändå inte böt sådär :)

   1. ninnukka skriver:

    Jo, men den där killen och tjejen framför mej var typ 15, så… Jag niar helmst s’llan på jobbet, främst bara såna som jag hör att är ”äldre”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s