Äckligt om svett

on

Blir du äcklad lätt, sluta läsa.

Diabetiker svettas mera än ”vanliga” människor (vi borde förresen komma på ett ord för icke-diabetiker, så kunde vi kalla oss själva normala :) ), det vet vi. Och detta märker jag mera och mera av ju äldre jag blir. Ingenting blir liksom enklare med den här sjukdomen med tiden…

Nå idag har jag varjefall märkt hur viktigt det är att ha en bra deodorant. För glömde att deodorantera mej imorse innan jobbet och har fått lida av det hela dagen! Redan innan kl. 10 tyckte jag att jag luktade illa. Min snälla kollega sade hela dagen (ja, jag gnällde såklart om detta hela arbetsdagen lång!) att hon inte kände nånting, men runt mej luktade det svett hela dagen. Usch så äckligt! Nå ja, nu skall jag sluta gnälla och hoppa i duschen!

deoLänge leve älskade deodorant! (den här från Nivea är förresten superbra!)

2 kommentarer Lägg till

  1. Haha, inte visste jag att vi svettades mera än… Ja vad man nu ska kalla icke-diabetiker… Mugglare kanske, som geocatchare kallar övrigt folk ;)

  2. vardagsparlor skriver:

    Det visste jag int..har trott att mina svettningar har berott på mina mentala mediciner och övergångsåldern ;-) Nå kanske dom nu till en del beror på min ålder men ändå…
    Känner så igen det där..det finns inget äckligare än då man tycker att man luktar illa. Jag använder Rexona Maximum protection..skitdyr. Men den är den enda som hjälper mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s