I golvet

on

tumblr_m6lvcrEE3U1r7666no1_500Det är dollartecken som snurrar i ögonen då man tappar pumpen i golvet… Och varför är det alltid i badrummet, på kakelgolvet av det hårdaste laget, som man tappar greppet om den lilla apparaten?

Vet inte om det är det som bilden merar egentligen, eller att det är pinsamt då pumpen hoppar ut ur behån, men det har alrig hänt åt mej, att den bara skulle ha ploppat ut. Den är ju fast ganska spänt med klipset…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s