Fint paket på posten

on

Det är så roligt då man beställt nåt på nätet och paketet är fint och personligt då det kommer hem i postluckan. Det gjorde verkligen detta paket :) Paketet innehött tre st örhängen från Romeo & Julia Koruliike. Titta så fint allting var packat :) I blått silkespapper med fint tejp runtom :) Mysigt!

2013-03-07 18.38.53Jag har en längre tid varit sugen på att töja ut hålen i mina öron. Inte till riktigt stoooora hål, utan bara riktigt lite. Men, nu har jag ändå bestämt mej för att inte börja töja ut hålen. Så ni kan andas ut. Men jag tycker att uttöjda hål i öronen är så jättesnygga, så jag beställde hem några fejktöjningsörhängen istället :)

2013-03-07 18.39.44Och ganska äkta ser de ut i öronen, eller hur :)

februari 021 februari 020En svart spiral :)

februari 019 februari 022Och två glitterpluggar.

Och varför är mina öron så röa och ömma? Jo, för det gjorde skitont att sätta i dessa örhängen ju!!! Fick igenom dem först på tredje försöket typ. Pluggarna skall sättas i örat bakifrån, och det kan jag berätta att är skitsvårt ju! Men fick dit dem till slut.

MEN! Vet ni vad som hände sen, då jag skulle ta bort örhängena? Jo, den lilla lilla svarta bollen i spiralen (den som fungerar som låset typ), föll från min hand, och nu kan jag inte hitta den nånstans!. Endera föll den emellan dynorna i soffan (dynorna går inte att ta bort) eller i lurviga mattan! Suck och stön! Så ledsen man kan bli! Nakkisormi! Nå, har nu mejlat webbshopen och frågat om man får beställa reservdelar…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s