Gnäll gnäll gnäll

on

Jag brukar inte gnälla om vädret, eftersom det inte ändå finns nån som kan göra nåt åt just vädret. Men nu måste jag! För nu snöar det så tusan IGEN! Överlevde (just och just) lördagens förskräckliga snöstorm. Igår höll jag mej sgs inomhus, för jag är så trött på snö, oplogade gångbanor, snö i skorna, snö i ansiktet osv osv osv. Och nu öser det ner av snön igen! Suck och stön. Jag som hade tänk kunna gå i klackskor om två veckor på min födelsedag, men det kan jag nog glömma. Usch.

2013-03-04 12.50.10 2013-03-04 12.50.31 2013-03-04 12.50.39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s