Läsbart på posten

on

Igår fick jag ett tjockt brev från sjukhuset. Tänkte först att det skulle vara räkningen från senaste läkarbesöket (den har jag förresten inte ännu fått??), men kuvertet innehöll ett brev från diabetesskötaren och lite läsbart…

2013-02-26 16.29.23 Hon skrev att trots att mina blodtrycksvärden var bra nu då jag mätte hemma, så skulle det ändå vara bra för mej att äta lite mindre salt osv. Så nu skall jag läsa om hur jag äter hälsosamt för blodtrycket och mindre salt :)

Och så en blid på lilla Elmo:

2013-02-25 22.01.46

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s