helgen som gått

on

Veckan började inte nåt vidare, blodsockermätaren visade 18,7 i morse. Blä. Bytte infusionsset och tog 2 E bolus, nu har det sjunkit till 13.6. Vågar inte korrigera med många enheter så här på morgonen/förmiddagen, eftersom det har tendens att sjunka lite väl mycket ibland… Hellre tar jag lite, avvaktar, och tar mera vid behov.

Åt en massa onyttigt (bl.a. godis och pizza) igår över hela dagen, så ite så konstigt att det börjat stiga på natten… Nå, orkar inte stressa över det nu.

Helgen varit lugn och skön. På fredagkväll blev jag bjuden till syrran på taco-kväll. Mums så mycket gott. Och så blev det muffins med grädde till efterrätt.

2013-02-22 18.36.412013-02-22 20.04.04På lördag-förmiddag åkte syrran och jag iväg till Åbo på bio (är det en tantvarning att man hellre går på bio på förmiddagen än på kvällen???), vi såg Les Miserables. Oj så den var bra! Och maffig! Gå och se den så länge den går på bio (i Finland hade den premiär i fredags, så den lär gå en stund ännu :) ).

MV5BMTQ4NDI3NDg4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjY5OTI1OA@@._V1_SX214_ lmPå hemvägen stannade vi i Skanssi på kaffe och var in i Tiger där. Köpte mej en kastrull full med gott :) Det blev sammanlagt 9 €. På bottnet av kastrullen fanns ett stort klistermärke som var helt omöjligt att få bort! Hade kastrullen i blöt över natten och ändå lossnade den inte. På klistermärket stod det att kastullen inte får sättas i diskmaskinen, men det var just dit den hamnade igårkväll. För då brukar alla klistermärken lossa. Få se hur det går. Så störnade.Kan man inte använda sånt lim som lossar lite enklare? Jag vill varjefall inte ha hela lappen fastbränd på min spis ju.

2013-02-23 17.39.31 2013-02-23 17.38.28Och så har jag under helgen ätit upp en hel burk med wasabinötter som man kan köpa i den lokala Little Asian Market -butiken. Mums mums. Men såå starka så man nästan gråter emellanåt :)

IMG_20130223_183118

 

 

 

 

 

En kommentar Lägg till

  1. Jenny skriver:

    Filmen Les Miserable är verkligen fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s