Det där med Fuck Diabetes

Fuck diabetes -dagar har vi alla ibland. Då man inte skulle kunna bry sej mindre, då allt känns skit osv… Det är därför jag också har gått om kring med högt blodsocker sedan förra torsdagen (då jag åt den där glassen och hamnade skippa zumban), för att det harmar att man har diabetes. Måste btw ta mej i kragen nu.

Men jag tror inte det går att gå omkring och ha en Fuck diabetes -attityd hela tiden. Resten av livet. Då kan det inte sluta bra. Man kan inte hata sin diabetes och det faktum att man insjuknat i diabetes hela livet. Man kan inte tänka ”satans nålar” varje gång men skall ta en spruta eller mäta blodsocker. Dels, för att tänker man så tio gånger per dag blir man en negativ människa, dels för att jag tror det är hopplöst att sköta sin diabetes med en sån attityd.

Men visst, vi får tycka synd om oss själva ibland, och tycka att det är ett helvete att leva med diabetes, för det är det bland, men tyvärr har vi inte så mycket annat val än att lära oss gilla situationen och se framåt. Att jag har fått diabetes är såklart det värsta osm hänt i mitt liv, men tyvärr så finns det ingen som kan ändra på den saken. Och det hjälper ju varjefall mej inte att gå omkring med en supernegativ attityd mot diabetes hela tiden.

Det här var nu min diabetes om hela Fuck diabetes -uttrycket. Tack.

En kommentar Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Håller helt med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s