Var är orken? och brand…

on

Suck. Här går jag omkring med högt blodsocker hela tiden. Helt medvetet dessutom. Urk. Jobbigt när det blir så, men ibland blir det bara… Måste ta mej i kragen, skärpa mej. Paus i diabetes? Nej, det funkar inte.

Alltså inte jättejättehögt, men lite på 10, tillräckligt högt. Så högt så man känner att det är högt, så man orkar inte mäta. Duttar i en enhet bolus eller två, istället och mäter efter en timme typ. Åååh.

I Pargas händer det grejer idag. Då jag kom till jobbet fick jag genast frågan: Såg du föreningshuset?”. Vah? Nä, kom inte den vägen. ”Det brinner!” Sen då jag öppnade FB så fattade jag, det var fyllt med foton på den brinnande gamla huset, folk som kom ihåg allt vad de gjort i Föreningshuset, osv. Nu lär det inte finnas så mycket kvar av hela byggnaden. På min lunchpaus körde jag igenom centrum, och nu är den här staden lite konstigt funtad nog. Hela malmen var full av folk mittiallt. Alla parkeringar var fullproppade, en massa promenerade människor. Alla lika nyfikna av att se det brinnande huset. Men, det är väl så som vi fungerar i den här stan, då det äntligen händer nånting…

Det här stackars huset har det talats om fler år. Det har inte funnits nån verksamhet i det på flera år, eftersom det varit fallfärdigt. Då jag var typ tomåring hängde vi där i UK (ungdomskafé) om kvällarna. Om man hade riktigt tur, kunde man halka in på nån fest i träningslokalerna :) Men nu har det stått tomt. För dyrt att riva, allt för dyrt att renovera till dugligt skick. Nå, nu behöver ingen tänka på det då mer…

Bandsprut2-350x234bilden lånad från ÅU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s