Lat bloggare

on

Eftersom jag är en så tråkig och lat bloggare så gör jag ett veckoslutet-i-bilder-inlägg. Konstigt har jag bara fotet 3 foton, och alla handlar om nåt ätbart… Nå.

Lördagen börjades med en liten shoppingrunda. Besökte Ikea, Mylly, och så var jag in i ett par möbelaffärer i St Karins på vägen hem. Jag är ute efter ett nytt matbord och ett tv-bord. Men de blev oköpta, hem hämtade jag en massa annat stuff istället :) Lunch blev det på Subway. Subways Vege med lättmajonnäs är såå gott! Helst skulle jag äta sån varje dag. Kanske det bara är tur att det inte finns Subway här i hemstaden :)

2013-02-16 11.17.13På vägen hem blev jag sugen på lite party till kvällen. Hade köpt hem ingredienser till en svamppaj och en flaska rödvin. Skickade ut några mess till mina vänner, och Ängsvalla-bruttan nappade! Pajen och rödvinet resulterade med en jättejätteskojig kväll :) Först hemma hos mej och sedan ute på ”stan” ;) Aj jo, vi hade skumppa och jordgubbar oxå :) Lyxigt värre!

2013-02-16 21.25.11Söndagen firades i slöhetens tecken. Blev tv, film, ett kortbesök hos syrran (som jag visserligen försov mej från, vem sover inte dagssömn halv sju på kvällen?) och pizza. Precis som en söndag skall vara :) Ja, det blev lite trevligt sällskap oxå faktiskt ;)

IMG_20130217_201642Så såg mitt veckoslut. Vad gjorde du?

2 kommentarer Lägg till

  1. Tove skriver:

    Oja, subway vege :) Men jag föredrar makeasipuli-såsen. Faktiskt så skulle Subway kunna döpa en smörgås efter mig för jag tar alltid EXAKT samma sak… :)

    1. ninnukka skriver:

      Skall smaka på makeasipuli nästa gång :) Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s