Tack diabetesbloggare!!

Glad alla hjärtans dag till alla kära bloggläsare. Ni är många som kikar in härdagligen, och det gör mej så fruktansvärt glad :) Puss på er!

hEn alldeles speciell vändagskram vill jag ge till er andra diabetesbloggare. Då jag läser era inlägg kan jag känna att jag inte alls är så ensam med min sjukdom! Ofta känner man sej  ensammast i världen med sina hoppiga bs-värden, känningar osv, eftersom man i t.ex. olika diabetes-tidskrifter och nätsidor kan läsa om de där ”perfekta” diabetikerna som bara tränar, äter sunt och lyckas ha en sjukt fin balans. Aldrig kan man läsa en artikel om en diabetiker med hba1c på över 8 och som är nöjd med det. För det är tabu. Typ.

Så kram på er! Fortsätt lägga ut bilder på era blodsockermätare med höga värden (stötte på två såna inlägg denna morgon :) ), för det har vi alla ibland. Trots att det är tabu :) Vi ska inte skämmas över våra höga värden…

Ps. Meddela mej om du har en diabetesblogg som du vill ha med i länklistan här på kanten :)

4 kommentarer Lägg till

 1. Alva skriver:

  Haha, roligt och bra inlägg! Precis, det är ju de jobbiga situationerna man behöver läsa om för att inte känna sig konstig och som katastrofalt misslyckad diabetiker. Inte om mönsterdiabetikern med perfekt blodsocker hela tiden, som dessutom inte verkar behöva anstränga sig medan man själv kämpar och kämpar och det går ändå åt skogen emellanåt. Du har helt rätt!

 2. cattasblogg skriver:

  tack själv gumman!!!

  man hjälper varandra så mycket genom att läsa o lära sig I andras blogger mm..

  ja skall bli batter attt blogga om mmin diabetes:)
  kram catta

  http://www.cattasblogg.wordpress.com

 3. Gisela skriver:

  Håller helt med! :) Mer mänskliga värden ger stöttning. :)

 4. Insulina skriver:

  Tack detsamma! :) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s