Jag blir så ledsen.

on

Idag då jag köpte veckans skvallertidning fick jag en vändagsglass på köpet av kiosktanten. Så snällt! De hade nån kampanj på gång i kiosken.

2013-02-14 12.34.01Det var då en god glass! Fast kanske lite väl söt och chokladig i min smak. Men hastigt smaskade jag den i mej. Och gissa bara, SÅ GLÖMDE JAG JU ATT TA INSULIN TILL GLASSEN! Och den här var verkligen av den värsta sortens sockerbomb. Märkte det först nu, några timmar senare, då jag mätte blodsocker som visade 24,6!!! Oj nej! Om en timme skall jag ju på zumbapass! Får se hur det blir med den saken. Kanske måste jag skippa zumban om inte blodsockret kommer ner. Dessutom så kommer bs att komma ner med en ordentlig fart då det kommer…

Det har diskuteras på FB idag om att är man frisk eller sjuk då man har diabetes? Såna här gånger känner jag mej sjuk med min diabetes. Friska människor kan ju faktiskt äta glass utan att hela fritiden störs av det.

Ack ack, man får inte glömma att ta sitt insulin! Fan!

2 kommentarer Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s